Een vliegende start als ondernemer.

Alle ins en outs omtrent het starten van je eigen bedrijf voor slecht € 99 exclusief btw.

Waar bestaat de cursus uit:

Module 1

Ondernemingsplan & Ideale klant

Module 5

AVG Wetgeving

Module 2

Administratie

Module 6

Website & Social Media

Module 3 & 4

Belastingen & Verzekeringen

Module 7 & 8

Tools & Tips

Wil jij graag je eigen onderneming starten? Maar je weet niet zo goed hoe je moet beginnen? Deze training biedt jouw diverse handvatten en leert jouw alle ins en outs omtrent het starten van je eigen onderneming.

Kosten? Slechts € 99 exclusief btw.

 – Maria – 

Ik heb deze training gewonnen en was er ontzettend blij mee. Wilde al een tijdje een eigen onderneming starten maar bleef het maar vooruit schuiven omdat ik niet zo goed wist hoe of waar ik moest beginnen. Deze training geeft veel waarde, ik weet nu precies wat en hoe ik het moet doen met mijn administratie en vooral daar had ik veel twijfels over!

– Astrid – 

Deze training gedaan vooral vanwege de vele kennis op 1 plek! Veel tips & trucs die ik niet wist en heel waardevol vond. Ook de uitgebreide module administratie vond ik heel duidelijk en fijn.

– Helena – 

Via via kwam ik bij deze training. Er zijn maar weinig trainingen te vinden over het starten van je eigen bedrijf. Deze training heeft voor genoeg zelfvertrouwen gezorgd om mijn bedrijf te starten. Met vragen of onduidelijkheden kan je altijd bij Karin terecht, ook heel fijn!